Contacteer ons
Alex

Telefoonnummer : +86 15261604512

Zhangjiagang Hemincheng Trading Co., Ltd.

Slechts bezit de Kwaliteit Markt, en de Verbetering krijgt Vooruitgang

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken Aantal werknemers 120~150
Jaarlijkse omzet 1000000-1500000 Opgericht Jaar 2017
Export pct 90% - 100%
Inleiding

Zhanjiagang Hemincheng die Co., Ltd uitwisselen is een professionele leverancier van openluchtproducten, speialize wij in het verstrekken van een brede waaier van waterdichte producten en het kamperen producten. Opgericht in 2017, voerden onze producten naar Amerika, Engeland, Duitsland, België, Roemenië Italië Australië en Maleisië uit. 

 

Met jarenervaring in het leveren van openluchtproducten, hebben wij goede samenwerkingsverhouding met sommige over de hele wereld klanten gebouwd, omvat onze hoofdproducten waterdichte droge zak, waterdichte rugzak, waterdicht telefoongeval, het kamperen tent, slaapzak, het kamperen stoel, inlatable luchtbank en andere het kamperen verwante producten, proberen wij onophoudelijk om ons de productkwaliteit te verbeteren en bij onderzoek, ontwikkeling en de innovatie van nieuwe openluchtproducten te concentreren om aan de eis van onze klanten te voldoen.

 

Voor ons, is het even belangrijk om onze leveranciers te leiden en onze klanten goed te dienen. Wij hebben een coöperatieve vereniging en het vertrouwen op verhouding met uitstekende leveranciers in de industrie gevestigd om concurrerende prijzen en efficiënte productie te verzekeren, en de naverkoopdienst, zijn wij er stellig van overtuigd dat dit de stichting voor een te kweken en te ontwikkelen bedrijf is zich.

 

 

In de toekomst, zullen wij naar de leider in de openluchtproductenindustrie op weg zijn en zullen hopen om waarde voor meer klanten tot stand te brengen.

Geschiedenis

Onze Doelstellingen:

 

1. Om te leiden de ontwikkeling en de innovatie van waterdichte zak en tot

draag tot de openluchtproductenindustrie bij

 

2. Om creativiteit in onze industrie, globalisering in onze marketing en internationalisering van ons merk te handhaven.

 

3. Om deze doelstellingen te bereiken die wij ook hebben gepoogd om onze filosofie of het creëren, het delen en zich ontwikkelt te handhaven direct met onze werknemers en klanten, als één team.

 

Kwaliteitsprincipes: 

 

1. Verantwoordelijk aan maatschappij, die kwaliteitsproducten en de diensten de verlenen.

 

2. Innovatief in openluchtproductenontwerp en implementatie.

 

3. Voortdurende verbetering over alle gebieden om de marktvraag te ontmoeten.

Dienst

1.Quality verzekering

 

Met onze jaren van ervaring, geavanceerde technologie en ononderbroken onderzoek, moet onze kwaliteit de aan behoeften van de markt volledig voldoen om aan de behoeften van klanten te voldoen, gebruiken vele klanten onze producten, geloven wij dat het product zeer goed is. Geen kwestie wat wij leveren, kwaliteit is altijd onze eerste om te geven.

 

2. Veilig vervoer 


Wij schikken verschillende wijzen van vervoer volgens de behoeften van de klant. De kleine orden zullen door de lucht worden vervoerd en zullen uitdrukken. Als de klanten vervoerskosten moeten besparen, kunnen zij gemengd vervoer door overzees en lucht ook gebruiken aan saldokosten en vervoerstijd. Wanneer de klant samengewerkte forwarder heeft, dan kunnen wij de goederen en de details naar forwarder verzenden.

 

3.The productdiversiteit 


Wij bieden een brede waaier van openluchtproducten, met inbegrip van het kamperen tenten, slaapzakken aan, maken zakken waterdicht, maken rugzakken, enz. waterdicht, om aan de meeste de verwervingsbehoeften van de klant te voldoen, en stemmen productaanpassing ermee in om klanten beter te helpen de markt ontwikkelen.

 

4. Hoog - de kwaliteitsdienst 


De beste Dienst met de naverkoopdienst en overleg, hebben wij een uitstekende klantenservice gedreven benadering van onze zaken, in tegenstelling tot de meeste plaatsen zijn wij constant beschikbaar via verkoophotline, antwoordt e-mail, skype of MSN en altijd aan e-mail binnen 30 mins

 

 

Laatste woorden voor uw aandacht:

 

Wij niet alleen verkopen een product, enkel creërend meer waarde voor onze cliënten, zou hun vertrouwen onze activa zijn.

Ons Team

Verkoopteam:

 

Wij zijn niet uw typische Chinese openluchtproductenfabrikant. Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

 

Kwaliteitsteam:

 

• Kwaliteitscontrole van grondstof aan productie en levering.

• Professionele kwaliteitscontrolepersoon, om de ongeschikte producten te vermijden stromend aan klant.

• Strikte inspectie aan Grondstof, productie, en levering.

• Volledige reeks materiaal in kwaliteitslaboratorium.

• Volg strikt ISO-9001:2008systeem.

• Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken.

• Volg strikt ISO-9001:2008systeem.

• Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken.

 

R&D-Team:

 

Het R&D-team is geëngageerd aan het verbeteren van productieefficiency, het verbeteren van productontwerp, en het ontwikkelen van producten die voor de markt, en regelmatig het vrijgeven van nieuwe producten geschikt zijn.